Πρόσθετα Προϊόντα & Υπηρεσίες

Η Thrifty προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και προϊόντα, σχεδιασμένες με στόχο να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη και να κάνουν το ταξίδι σας ακόμη πιο άνετο!

  • Πρόσθετος οδηγός

 

Δώστε την δυνατότητα σε κάθε μέλος της παρέας σας να οδηγήσει το αυτοκίνητο που ενοικιάσετε, και απολαύστε κι εσείς το ταξίδι από την θέση του… συνοδηγού, με την υπηρεσία Thrifty Additional Driver. 
Η υπηρεσία διατίθεται οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της ενοικίασης σας, με χρέωση €4 (πλέον ΦΠΑ) ανά ημέρα ενοικίασης για κάθε επιπλέον οδηγό1

  • Παιδικά καθίσματα
Εάν ταξιδέψετε με τα παιδιά σας, εξασφαλίστε την ασφάλεια τους μ’ένα παιδικό κάθισμα από την Thrifty με €4 (πλέον Φ.Π.Α) ανά ημέρα ενοικίασης2. Επιλέξτε ανάμεσα σε:

  • Παιδικό κάθισμα ασφάλειας αυτοκινήτου κατηγορίας 0+/1 : Ιδανικό για παιδιά με βάρος από 0 -18 kg.
  • Παιδικό κάθισμα ασφάλειας αυτοκινήτου κατηγορίας 1/2/3: Ιδανικό για παιδιά με βάρος από 9 -36 kg.
  • Κάθισμα τύπου booster: Ιδανικό για παιδιά με βάρος μεταξύ 15-36kg. 

                                                                                                                                                                                                                    
Όλα τα παιδικά καθίσματα που προσφέρονται από την Thrifty είναι εγκεκριμένα, από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Ασφάλειας ECE 44/04).

  • Πλοηγός GPSΣυμπεριλάβετε ένα πλοηγό GPS στην ενοικίαση του αυτοκινήτου σας, και βρείτε εύκολα τη διαδρομή σας όταν ταξιδεύετε σ’ένα νέο προορισμό, μόνο με μια μικρή επιβάρυνση της τάξεως των €8 (πλέον Φ.Π.Α) ανά ημέρα ενοικίασης 3.  

Όλα τα GPS που προσφέρουμε περιλαμβάνουν:

• Λεπτομερείς οδικούς χάρτες για την επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας (το Βόρειο τμήμα της Κύπρου δεν συμπεριλαμβάνεται).
• Φωνητικές οδηγίες σε πάνω από 10 γλώσσες.
• Έγχρωμη οθόνη αφής 5'.

  • Ασφάλειες


Κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου από την Thrifty περιλαμβάνει μικτή ασφάλεια με απαλλαγή (CDW) και 24ώρη οδική βοήθεια από την Anytime. Επειδή όμως απρόοπτα πάντα συμβαίνουν, η Thrifty σας προσφέρει μια σειρά extra ασφαλειών για να ταξιδέψετε με το κεφάλι σας ήσυχο!

Super Collision Damage Waiver (SCDW): Περιορίστε την ευθύνη σας ακόμα περισσότερο σε περίπτωση ατυχήματος, ανάλογα την κατηγορία που έχετε επιλέξει, με μια μικρή επιπλέον χρέωση στην τιμή της απλής μικτής ασφάλειας με απαλλαγή (CDW).

Κατηγορία 
αυτοκίνητου
Χρέωση ανά ημέρα ενοικίασης
(πλέον Φ.Π.Α)
Χρέωση ευθύνης έως
A, B, H €10 €175
C, E, I, P €12 €250
Y €25 €325

Super Cover (SUP): Απαλλαγείτε πλήρως από την συμμετοχή σε περίπτωση κλοπής ή ζημιάς του μισθωμένου οχήματος με ένα μικρό επιπλέον κόστος!

Κατηγορία 
αυτοκίνητου
Χρέωση ανά ημέρα ενοικίασης(πλέον Φ.Π.Α)
A, B, H €5
C, E, I, P €7
Y €9

*Η κάλυψη SUP προϋποθέτει ο ενοικιαστής να έχει αποδεχθεί την χρέωση για τις καλύψεις CDW, SCDW και TP.

Καμία κάλυψη δεν καλύπτει τις ακόλουθες περιπτώσεις: Ζημιά στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, τροχούς και ελαστικά, σπασμένα τζάμια αυτοκινήτου ή απώλεια κλειδιών και εγγράφων του οχήματος, ζημιά στον συμπλέκτη, οποιαδήποτε ζημιά που οφείλεται στην έλλειψη λαδιού ή ως αποτέλεσμα της χρήσης λανθασμένου καυσίμου, ζημιά στο όχημα από έκρηξη ή κάψιμο σκόπιμα, ζημία που προκαλείται λόγω επιρροής από αλκοόλ ή ναρκωτικά, ζημιά που προκλήθηκε από μη εξουσιοδοτημένο οδηγό

Κάλυψη Κλοπής (TP)4: Επιλέγοντας την κάλυψη κλοπής, περιορίζετε την ευθύνη σας σε περίπτωση κλοπής του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου της Thrifty στην ελάχιστη δυνατή χρέωση ανάλογα με την κατηγορία του αυτοκινήτου που έχετε επιλέξει.

Κατηγορία αυτοκίνητου Χρέωση ανά ημέρα ενοικίασης
(πλέον Φ.Π.Α)
 Χρέωση ευθύνης έως
A, B, H €8 €700
C, E, I, P €10 €850
Y €23 €1,500


Κάλυψη Οδηγού & Επιβαινόντων (PAC): Με μόνο €5 πλέον Φ.Π.Α ανά ημέρα ενοικίασης, καλύπτεστε από την Thrifty για τις παρακάτω περιπτώσεις. Μέγιστη χρέωση 15 ημέρες:

Περίπτωση Ποσό αποζημίωσης5
Απώλεια ζωής, ολική/μερική ανικανότητα Έως €10,000 για τον οδηγό.

Έως €5,000 ανά επιβάτη.
Νοσήλια Έως €1,000 ανά επιβάτη.

1 Ο κάθε επιπλέον οδηγός θα πρέπει να είναι κάτοχος Κυπριακής, Ευρωπαϊκής (για κατοίκους χωρών Ε.Ε.) ή Διεθνούς (για κατοίκους χωρών εκτός Ε.Ε.) άδειας οδήγησης.
2 Μέγιστη επιβάρυνση ανά ενοικίαση €40 (πλέον ΦΠΑ).
Μέγιστη επιβάρυνση ανά ενοικίαση πλοηγού GPS €80 (πλέον ΦΠΑ).
Η ασφάλεια κάλυψης κλοπής δεν καλύπτει την περίπτωση κλοπής προσωπικών αντικειμένων από το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.
5 Ανώτατο όριο αποζημίωσης για κάθε ατύχημα €15,000.